Who Wants to Be a Stallionaire hedelmäpeli on kolmen rullan ja yhden voittolinjan peli, jossa on kilparata teema. Pelaajan tehtävänä on saada kaksi samaa merkkiä peräkkäin voittaakseen pienen voiton, kuten panoksensa takaisin. Suurempiin voittoihin pelaaja tulee saada kolme samaa merkkiä peräkkäin.

Who Wants to Be a Stallionaire logo

Tässä pelissä on muutamia merkkejä joita kannattaa pitää silmällä. Nämä merkit ovat porkkanat, sikarit, yksi bar, tupla bar, vaihteet, tripla bar, melat, seiska ja limusiinit joiden pitää olla peräkkäin, jotta pelaaja tulee voittamaan rahaa. Tässä pelissä on erityinen Tökkäys toiminto. Pelaaja voi saada jopa neljä erilaista tökkäystä jokaiselle pyöräytykselle. Ominaisuudet tulevat pelaajalle sattuman varaisesti. Pelaaja voi valita pitävänsä tökkäyksen tai luopua siitä voidakseen voittaa enemmän rahaa. Tökkäys antaa pelaajan tökätä rullaa jolloin seuraava merkki tulee voittolinjalle. Tämä ominaisuus auttaa pelaajaa tekemään enemmän voittoyhdistelmiä ja siten voittaa enemmän rahaa. Tämä ominaisuus on täysin satunnainen mutta se voi olla todella hyödyllinen. Pelaaja voi käyttää sen heti tai säästää sen seuraavaan pyöräytykseen.

Katso video:

Who Wants to Be a Stallionaire antaa pelaajalle mahdollisuuden voittaa uskomattoman suuria voittoja jopa 500 kertaisella kertoimella. Tämä kerroin ominaisuus tulee käyttöön bonus kierrosten aikana ja silloin jännitys kasvaa huippuunsa. Kun pelaaja saa kolme hevosenkenkää peräkkäin, niin bonus kierros alkaa. Pelaajalla on sitten mahdollisuus valita 24 erilaisesta neliöstä ja niissä kaikissa on erilainen palkinto. Tässä kohtaa sitten alkaa todellinen uhkapeli ja jännitys. Pelaaja voi pitää palkinnon tai riskeerata kaiken ja koettaa saada paremman palkinnon. Tämän pelin aikana tulet kokemaan uskomatonta jännitystä ja et tule koskaan kyllästymään.

Who Wants to Be a Stallionaire logo

Tämä online casino peli antaa pelaajalla uskomattoman mahdollisuuden pitää hauskaa ja voittaa rahaa oman kodin lämmössä. Kun lasketaan mukaan kaikki bonusominaisuudet, niin pelaajalla on oikeasti mahdollisuus voittaa suuria summia rahaa. Nyt rullat pyörimään ja onnea matkaan.