Nettipokerilla on valtava kysyntä, ja monet yritykset tarjoavat suuria rekisteröitymisbonuksia. On tärkeää löytää yritys, johon tunnet olosi tyytyväiseksi ja jonka ohjelmistojen ja vedonlyöntialustan käyttö on helppoa.

Eri yritysten tarjoamat bonukset vaihtelevat. Jotkut tarjoavat lisäbonuksia pelaajien osallistumisesta.

Suurimmalla osalla suurimmista yrityksistä on turvalliset verkkosivustot, ja ne käyttävät paljon rahaa turvallisuuteen, jotta asiakkaat tuntevat olonsa mukavaksi, kun he jakavat henkilökohtaisia tietojaan verkossa.

Olisi hyödyllistä, jos oppisit nopeasti oman vedonlyöntityylinne, kun aloitat pokerin pelaamisen. Tämä on vastoin yleistä uskomusta.

On mahdollista, että muut pelaajat tarkkailevat pelaamistasi ja sitä, miten reagoit eri tilanteissa.

Jotta voisit tehdä voittoa, sinun on tiedettävä, miten peli toimii ja miten käsitellä sisäisiä demoneitasi, ahneuttasi, pelkojasi ja pelkosi.

Kun olet tyytyväinen omaan pokerityyliisi, voit käyttää enemmän aikaa sen tutkimiseen, miten muut pelaajat pelaavat pokeria. Näin voit oppia, milloin sinun pitäisi pelata ja milloin sinun pitäisi lopettaa.

Pokeri on suosittu peli, jota voi pelata ympäri maailmaa. Tapaat pokeripöydässä istuessasi pelaajia, joilla on erilaiset pelityylit. Keskustelemme erityyppisistä pokerinpelaajista ja vedonlyöntiin liittyvistä peruskäsitteistä. Aloitetaan ensimmäisestä pokerinpelaajatyypistä.

a) Tiukka-aggressiivinen (huolellisesti aggressiivinen)

Tämä pelaaja on hyvin aggressiivinen ja pelaa hyvin vähän käsiä preflop. Kirjoitus, pelaaja, on ja miten he pelaavat vastustajaansa vastaan ovat kriittisiä tekijöitä päätöksiä tehtäessä. Näitä pelaajia vastaan pelaamisessa on tärkeää tarkkailla heidän pelityyliään ja oppia käyttämään sitä heitä vastaan. Nämä pelaajat muuttavat usein pelityyliään. Tätä peliä on käytettävä turnauksen alussa.

b) Hyperaggressiivinen

Nämä pelaajat rakastavat korottaa, panostaa ja korottaa uudelleen. Nämä pelaajat lähtevät aikaisin tai heillä on suuret pinot turnauksen loppuun. Tämä voi tehdä näiden pelaajien kanssa pelaamisesta kyseenalaista, varsinkin jos he eivät ole saatavilla. Se auttaisi, jos tarkistaisit käden sisäänpääsyn alaspäin pelatessasi näiden pelaajien kanssa. Jos sinua siunataan niin paljon, että saat käden flopilla, hidasta pelaamistasi tämäntyyppisten pelaajien kanssa. Yrität olla se pelaaja, joka varastaa mahdollisimman monta blindia yrittämällä sijoittaa lopulliset NGA-sijoitukset (kun blindit voivat olla hyvin korkeat).

c) Soittavat asemat

Nämä pelaajat ovat hyvin varovaisia bluffaamisen suhteen. He eivät ajattele, mitä heidän vihollisensa saattavat tehdä. He eivät ole aggressiivisia ja maksavat mieluummin kuin antavat korotuksia. Näitä pelaajia on vaikea “lukea”, sillä he tarjoavat maksun vain millä tahansa kädellä, joka koostuu parista, joskus kahdesta parista ja jopa suorasta tai väristä (jos lautakirjoissa on heille parempi yhdistelmä, on mahdollista tehdä parempi yhdistelmä).

On parasta pelata vakaata peliä, välttää komplikaatioita eikä yrittää “huijata” näitä pelaajia. Vältä näitä pelaajia, jotka saattavat varastaa blindisi.

d) Löysät

Löysät pelaajat korottavat tai panostavat millä tahansa kädellä eivätkä anna keskinkertaista missään tilanteessa. He jatkavat pelaamista showdowniin asti toivoen saavansa riverillä suoran tai värejä. Nämä pelaajat menettävät yleensä pitkällä aikavälillä enemmän kuin voittavat.

e) Week-Tight

Nämä pelaajat ottavat useimmat kortit preflop, mutta he pelaavat kortin, kun se on arvokkaampi. Näitä pelaajia on helpointa lukea ja todennäköisesti helpointa. Näiden pokerinpelaajien tulisi aina panostaa flopilla, koska he yleensä yhdistävät flopin kahdessa kolmesta tapauksesta. Nämä pelaajat pelaavat tiukasti, jos sinulla on käteistä tai olet lähellä rahaa. Näiden pelaajien tulisi olla vasemmalla puolellasi, jos haluat tehdä tämän siirron.

Matalan panoksen Sit and Go -sivustot ovat suosittuja, koska useimmat pelaajat eivät ole koskaan saaneet koulutusta eivätkä osaa pelata ABC-pokeria. Pelurit ovat maailmankaikkeuden taikauskoisimpia. Heidän voittomahdollisuutensa riippuvat pelaajatyypistä.

Amarillo Slim on yksi kuuluisista julkkiksistani. Amarillo Slim on nokkela hahmo ja hänet tunnetaan laajalti suurimpana ehdotuspelaajana. Hän löi kerran vetoa siitä, että mies pystyy juoksemaan hevosta nopeammin, ja hän onnistui siinä! Sen ei tarvinnut olla suora. Hän pystyi manipuloimaan vedonlyönnin ehtoja niin, että kilpailu järjestettiin kierolla radalla, jossa hevoselle ei ollut tilaa. Koska Slimillä oli aina etulyöntiasema, hän voitti loistavia vetoja.

Pokerissa on kyse etujen luomisesta. Pokerissa on kyse rajojen luomisesta. Rahan on tultava jostain. Pokerissa se tulee siitä, että vastustajat tekevät virheitä. Tämä tapahtuu tarkkailemalla heitä ja oppimalla, miten he reagoivat eri tilanteissa. Sitten voit hyödyntää heidän taipumuksiaan.

Joskus on vaikeaa tanssia, kun pelaa vahvempia pelaajia vastaan. Tätä käsitettä käsitellään peliteoriassa. Laita, jos olet parempi kuin vastustajasi, sinun pitäisi käyttää taitojasi voittaaksesi. Jos vastustajallasi on kuitenkin paremmat kyvyt, sinun pitäisi satunnaisesti säätää valintojasi tasoittaaksesi hänen etunsa.

Oletetaan, että sinulla on kädessäsi kivi, ja panostat 1 dollaria vastustajallesi, jotta näet, pystyykö hän arvaamaan, missä kädessä kivi on. Sinulla on 50 prosentin mahdollisuus arvata oikein, joten olet voittaja. Keskimäärin hän menettää 1,25 dollaria jokaista kahta arvausta kohden ja voittaa 1 dollarin takaisin. Se tekee sinulle 12 senttiä per arvaus. Oletetaan, että olet tekemisissä superneron kanssa, joka näkee kuvioita ajattelussasi ja arvuuttelet sinua paremmin pelattuasi hänen kanssaan jonkin aikaa. Oletetaan yksinkertaisuuden vuoksi, että nero osaa arvata oikein 70 prosenttia ajasta – tarpeeksi, jotta hän voi voittaa pitkällä aikavälillä.

Entä jos heität kolikkoa ja päätät, kummalle puolelle kivi tulee? Pystyt nyt arvaamaan jopa neroja paremmin, koska olet valinnut päätöksesi satunnaisesti ja tehnyt siitä 50-50.

Joskus sinun on tehtävä asioita, joita vastustajasi eivät odota. Se tarkoittaa myös pienen “satunnaistekijän” lisäämistä jonnekin peliin. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei pitäisi voida luottaa siihen, että voitat pokerissa vahvempia pelaajia vastaan.

Pokeri on hyvin monimutkaista, ja peliteoria on vielä haastavampaa. Olen kuitenkin tehnyt joitakin menestyksekkäimmistä rahoistani oppimalla nämä käsitteet. Älä anna tämän tilaisuuden mennä ohi, ja se voi olla sinun kolehtisi!

Voit tehdä kuten minä, jos tarvitset kiireellisesti käteistä, sillä tarkoitan tunnin sisällä. Voit tehdä enemmän rahaa tällä liiketoiminnalla kuin minä edellisellä liiketoiminnallani. Lue alla oleva uskomaton, tositarina. Liittymisen jälkeen olin kymmenen sekunnin ajan skeptinen ennen kuin tajusin, mistä oli kyse. Löydät minut hymyilemässä korvasta korvaan.